Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση των Φίλων του Facebook

Στον κόσμο του Facebook, η φιλική προς κάποιον είναι μια μεγάλη υπόθεση. Και αν γνωρίζετε πραγματικά το άτομο, πιθανότατα θα καταλάβουν ότι δεν τους έχετε φίλε κάποια στιγμή και θέλετε να μάθετε γιατί. Ίσως δεν είναι τόσο σοβαρό και θα θέλατε να μείνετε φίλοι, αλλά δεν θέλετε να δείτε τι δημοσιεύουν. Ευτυχώς, το Facebook έχει την επιλογή να καταργήσει κάποιον ενώ παραμένει φίλοι. Εδώ είναι πώς να το κάνουμε.

Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση φίλων στο Facebook

  • Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι απενεργοποίησης ενός χρήστη:

  • 1) Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook. Εντοπίστε μια ανάρτηση από το άτομο που θέλετε να αναιρέσετε την παρακολούθηση. Αγγίξτε το βέλος δίπλα στο όνομά του.

  • Επιλέξτε Unfollow [Name]. Θα σταματήσετε αμέσως να βλέπετε αναρτήσεις από αυτό το άτομο, αλλά συνεχίστε να είστε φίλοι.

  • 2) Μπορείτε, επίσης, να καταργήσετε την παρακολούθηση κάποιου επισκέπτοντας το προφίλ του:

  • Αναζητήστε το άτομο που θέλετε να αναιρέσετε να παρακολουθήσετε και να επισκεφθείτε το προφίλ του.

  • Εντοπίστε το εικονίδιο που ακολουθεί. Αγγίξτε το.

  • Εδώ μπορείτε να επιλέξετε Προεπιλογή, Βλέπε Πρώτα, ή Αφαίρεση. Επιλέξτε Αφαίρεση παρακολούθησης.

  • 3) Για μαζική απενεργοποίηση φίλων, πατήστε το εικονίδιο Μενού στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

  • Πατήστε Προτιμήσεις ροής ειδήσεων.

  • Πατήστε Αποεπιλογή ατόμων για να αποκρύψετε τις αναρτήσεις τους.

  • Πατήστε τα άτομα των οποίων οι αναρτήσεις θέλετε να σταματήσουν να εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων.

  • Πατήστε Τέλος όταν τελειώσετε.