Πώς να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή Apple Music Auto Renew (γνωστός και ως Ακύρωση της συνδρομής σας) στο iPhone

Για τους νέους χρήστες της Apple Music, η Apple προσφέρει μια δοκιμή τριών μηνών. Όταν οι τρεις μήνες είναι πάνω, μπορείτε να επιλέξετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας αν έχετε αποφασίσει ότι δεν είναι για εσάς. Αλλά η Apple θα αρχίσει αυτόματα να χρεώνει το λογαριασμό σας εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση. Από την άλλη πλευρά, ας πούμε ότι χρησιμοποιούσατε την Apple Music για λίγο, αλλά θέλετε να την ακυρώσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την συμβουλή για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν ανανεώνεται αυτόματα για ένα άλλο μήνα της Apple Music. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση της Μουσικής Apple στο iPhone.

Πώς να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή Apple Music Auto Renew

Είναι καλό να σημειώσουμε ότι αυτή η συμβουλή έχει ενημερωθεί για τους χρήστες του iOS 11.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική.
  • Πατήστε την καρτέλα Για σας.
  • Στην επάνω δεξιά γωνία, αγγίξτε το εικονίδιο κύκλου που είναι είτε κενό είτε η φωτογραφία που έχετε αντιστοιχίσει.

  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε Προβολή λογαριασμού.
  • Αγγίξτε το στοιχείο Προβολή ID της Apple. Για να συνδεθείτε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό ή τον κωδικό πρόσβασής σας.

  • Από εδώ, πατήστε Συνδρομές.
  • Στην ενότητα Ενεργό, επιλέξτε Apple Membership.

  • Πατήστε Ακύρωση συνδρομής.
  • Πατήστε Επιβεβαίωση.

Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Apple Music μέχρι την ημερομηνία ανανέωσης.