Πώς να διαγράψετε επιλεκτικά το ιστορικό περιήγησης στο iPhone και iPad του Safari

Εάν μοιράζεστε ένα iPhone ή iPad με άλλους, ίσως θελήσετε να κρατήσετε τα μέρη του ιστορικού περιήγησης ιστού του iPhone ιδιωτικά. Αλλά τι γίνεται αν ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική περιήγηση; Θα μπορούσατε να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό περιήγησής σας, αλλά τίποτα δεν λέει "Κρύβω τα πράγματα από εσάς" πιο αποτελεσματικά από την εκκαθάριση του ιστορικού περιήγησης. Ευτυχώς, υπάρχουν επιλογές για την εκλεκτική εκκαθάριση του ιστορικού Safari στο iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε επιλεκτικά το ιστορικό περιήγησής σας στο Safari στο iPhone ή το iPad.

Για να γινει αυτο:

  • Ανοίξτε το Safari. Για να διαγράψετε έναν ιστό από το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης Safari, πατήστε το εικονίδιο Σελιδοδείκτες.

  • Επιλέξτε Ιστορικό. Μόλις εισέλθετε στην Ιστορία, έχετε δύο επιλογές:

  • Μπορείτε να πατήσετε Εκκαθάριση. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαγράψετε την ιστορία του Safari από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επιλέγοντας από το μενού επιλογών: την τελευταία ώρα, σήμερα, σήμερα και χθες, ή όλη την ώρα.

  • Εναλλακτικά, μπορείτε να καθαρίσετε μεμονωμένα στοιχεία ιστορικού και διευθύνσεις URL στο iPhone ή το iPad, μετακινώντας το αριστερό στο επιλεγμένο στοιχείο και πατώντας Διαγραφή. Πατήστε Τέλος όταν ολοκληρώσετε την επιλεκτική διαγραφή.

Κορυφαία πίστωση εικόνας: Shutterstock / Gaudilab