Πώς να διαγράψετε τα άλμπουμ φωτογραφιών από το iPhone

Οποιοδήποτε από τα λευκώματα φωτογραφιών που έχετε δημιουργήσει στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone είναι επίσης λευκώματα φωτογραφιών που μπορείτε να διαγράψετε από το iPhone. Τα μόνα φωτογραφικά άλμπουμ του iPhone που δεν μπορείτε να διαγράψετε είναι οι φάκελοι αποθεμάτων της Apple όπως τα Αγαπημένα και το Roll Camera ή Όλες οι φωτογραφίες. Μπορείτε, ωστόσο, να διαγράψετε το άλμπουμ των κρυφών φωτογραφιών αφαιρώντας όλες τις φωτογραφίες από αυτό. Η διαγραφή των άλμπουμ φωτογραφιών από το iPhone γίνεται εύκολα και οι φωτογραφίες που διαγράφετε δεν θα διαγραφούν από το Roll Camera ή All Photos, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε άλμπουμ φωτογραφιών χωρίς να χάσετε τις εσωτερικές φωτογραφίες. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε άλμπουμ φωτογραφιών από το iPhone.

Πώς να διαγράψετε τα άλμπουμ φωτογραφιών από το iPhone:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και μεταβείτε στα Άλμπουμ στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης.

  • Πατήστε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία.

  • Κάτω από τα Άλμπουμ μου, θα δείτε τα άλμπουμ φωτογραφιών που δημιουργήσατε και τα οποία μπορείτε να διαγράψετε. Για να διαγράψετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, πατήστε τον κόκκινο κύκλο στη γωνία του άλμπουμ.

  • Επιβεβαίωση διαγραφής αρχείου.