Πώς να διαγράψετε τη ζωντανή έκδοση φωτογραφίας μιας εικόνας στο iPhone σας

Η Apple εισήγαγε τη λειτουργία Live Photo με το iPhone 6S και εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό και δημοφιλές χαρακτηριστικό της εφαρμογής εγγενούς κάμερας iPhone. Εάν δεν έχετε επιλέξει τις ρυθμίσεις Live Photo στις Ρυθμίσεις κάμερας, η λειτουργία Live Photo είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή όταν ανοίγετε την εφαρμογή Κάμερα, οπότε θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Live Photo εάν θέλετε ένα παραδοσιακό στιγμιότυπο. Μερικές φορές, όμως, όλοι ξεχνάμε να απενεργοποιούμε τη Live Photo. και τώρα τι? Μην ανησυχείτε, μπορείτε να διαγράψετε την έκδοση Live Photo της φωτογραφίας σας και να διατηρήσετε τη φωτογραφία.

Για να διαγράψετε μια ζωντανή φωτογραφία και να κρατήσετε μια ακίνητη φωτογραφία αντί:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και ανοίξτε τη φωτογραφία Live που θέλετε να αλλάξετε σε μια φωτογραφία.
  • Πατήστε Επεξεργασία.

  • Μετακινηθείτε στις φωτογραφίες του Live Photo και επιλέξτε ποια θέλετε να κρατήσετε.
  • Πατήστε Δημιουργία φωτογραφίας κλειδιού.

  • Πατήστε το εικονίδιο Live Photo για να απενεργοποιήσετε το εφέ Live Photo.
  • Στη συνέχεια, πατήστε Τέλος για να αποθηκεύσετε το ακόμα που έχετε επιλέξει ως κανονική φωτογραφία.

Τώρα μπορείτε να διαγράψετε τις εκδόσεις Live Photo της φωτογραφίας σας και να διατηρήσετε τις εικόνες που σας αρέσουν!

Κορυφαία πίστωση εικόνας: Hadrian / Shutterstock.com