Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Instagram

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της διαγραφής και της απενεργοποίησης του λογαριασμού Instagram. Αν θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό Instagram, είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε. Αλλά όταν διαγράφετε το Instagram, διαγράφετε μόνιμα το Instagram. αυτός ο λογαριασμός έχει φύγει για πάντα. Εάν θέλετε απλώς να κάνετε ένα διάλειμμα ή να δείτε πώς θα αισθανόταν να διαγράψετε το Instagram, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το Instagram, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Instagram. Όταν απενεργοποιείτε το Instagram, έχετε πάντα την επιλογή να ενεργοποιήσετε εκ νέου τον λογαριασμό σας Instagram στο μέλλον. Ωστόσο, εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας (ή να διαγράψετε ένα δεύτερο λογαριασμό Instagram), θα σας δείξουμε πώς να κλείσετε το Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα λογαριασμό Instagram ή απενεργοποιήστε προσωρινά το Instagram μέσω απενεργοποίησης.

Διαγραφή Instagram vs. Απενεργοποίηση Προσωρινά Instagram

Εάν ξέρετε ότι θέλετε να διαγράψετε οριστικά το Instagram, δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω αλλιώς. Αλλά εάν βρίσκεστε στο φράκτη ή απλά δεν γνωρίζετε ότι έχετε άλλη επιλογή, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τη διαφορά ανάμεσα στη διαγραφή του λογαριασμού Instagram και στην απενεργοποίησή του.

Είναι καλό να σημειώσετε ότι ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε να διαγράψετε το Instagram ή να το απενεργοποιήσετε, θα πρέπει να το κάνετε μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης, κατά προτίμηση σε έναν υπολογιστή.

Διαγραφή του Instagram μόνιμα

Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram, όλα τα σχετικά με αυτόν τον λογαριασμό διαγράφονται μόνιμα. Αυτό περιλαμβάνει τις φωτογραφίες σας, τους οπαδούς σας, το προφίλ, τα σχόλια, τα βίντεο, τους συμπαθεί, κλπ. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να είναι το σημείο. Εάν θέλετε να τερματίσετε εντελώς το Instagram ή θα ξεκινήσετε απλά από την αρχή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην διαγράψετε το λογαριασμό σας. Ίσως να διαγράψατε την εφαρμογή λίγο πίσω, αλλά όλες οι πληροφορίες σας εξακολουθούν να κρέμονται κάπου στο Instagram - ίσως είναι καλή ιδέα να προχωρήσετε και να διαγράψετε το λογαριασμό σας, εκτός αν σκοπεύετε να επιστρέψετε στο Instagram στο μέλλον. Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στον τρόπο διαγραφής ενός λογαριασμού Instagram. Εάν, από την άλλη πλευρά, προτιμάτε να αποκρύψετε όλες τις πληροφορίες του Instagram, διαβάστε για να μάθετε για την απενεργοποίηση του Instagram.

Απενεργοποίηση / Απενεργοποίηση Προσωρινά Instagram

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για άτομα που χρειάζονται ένα διάλειμμα. Πηγαίνω διακοπές? Λαμβάνοντας ένα social media καθαρίσει την εβδομάδα; Όποια και αν είναι η αιτία, η προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Instagram σάς επιτρέπει να αποκρύψετε τις φωτογραφίες, τα προφίλ, τα βίντεο, τα συμπεράσματά σας και τα σχόλια από τον κόσμο του Instagram μέχρι να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα διάλειμμα από το Instagram, αλλά δεν είναι έτοιμοι να δεσμευτούν πλήρως για τη διαγραφή του λογαριασμού Insta.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Instagram

  • Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, επισκεφτείτε τη σελίδα "Διαγραφή του λογαριασμού σας" της Instagram.
  • Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι, κάντε το.
  • Πού λέει: Γιατί διαγράφετε το λογαριασμό σας; Επιλέξτε μια απόκριση από το αναπτυσσόμενο μενού.

  • Ανάλογα με αυτό που επιλέγετε, το Instagram θα σας προσφέρει κάποιους τρόπους για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ανησυχία σας ή το πρόβλημα χωρίς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας, απλώς κάντε κύλιση προς τα κάτω.
  • Βρείτε το πού λέει Για να συνεχίσετε, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Εισάγετε τον κωδικό σας.
  • Μόλις πατήσετε το κουμπί με τίτλο Διατηρήστε διαρκώς το λογαριασμό μου, δεν υπάρχει επιστροφή. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και ο λογαριασμός σας Instagram θα διαγραφεί.

Πώς να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Instagram

Εάν, αντίθετα, θέλετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το λογαριασμό σας Instagram, μπορείτε να δείτε πώς:

  • Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, επισκεφθείτε το Instagram.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι.
  • Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ που μοιάζει με το κεφάλι και τους ώμους ενός ατόμου.
  • Κοντά στην κορυφή του προφίλ σας, πατήστε στο κουμπί Επεξεργασία προφίλ.

  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω προς τα κάτω. Δίπλα στο κουμπί Υποβολή, θα δείτε έναν σύνδεσμο που λέει: Απενεργοποιήστε προσωρινά το λογαριασμό μου. Κάντε κλικ σε αυτό.

  • Τώρα, το Instagram θα ρωτήσει γιατί το κάνετε αυτό. Πού λέει: Γιατί απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας; Επιλέξτε μια επιλογή από την αναπτυσσόμενη λίστα.
  • Ανάλογα με την απάντησή σας, το Instagram μπορεί να προσφέρει κάποιες προτάσεις ή συνδέσμους για να βοηθήσει τα άρθρα σας να βελτιώσουν την εμπειρία σας, να αλλάξουν τις επιλογές απορρήτου κλπ. Θέλετε ακόμα να απενεργοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό; Μετακινηθείτε στο παρελθόν.
  • Στο επόμενο πλαίσιο, εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί στο κάτω μέρος που λέει Προσωπικά απενεργοποίηση λογαριασμού.

  • Με αυτόν τον τρόπο θα σας αποσυνδεθείτε από το Instagram και θα αποκρύψετε τον λογαριασμό σας και όλα όσα συμβαίνουν με αυτό.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό Instagram που έχει απενεργοποιηθεί

  • Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε.
  • Επισκεφθείτε το Instagram.com ή κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας που απενεργοποιήθηκε.
  • Και όλα είναι πίσω, ορατά, και δεξιά από όπου το άφησες.