Πώς να Διαγραφή όλων των φωτογραφιών από το iPhone

Με τα παλαιότερα iPhones έπρεπε να ξέρουμε πώς να διαγράψουμε φωτογραφίες από τα iPhones μας για να ελευθερώσουμε χώρο και να κάνουμε χώρο για εφαρμογές, μουσική και περισσότερες εικόνες. Τώρα το iPhone έχει σχεδιαστεί με άφθονο χώρο αποθήκευσης, ώστε να μην είναι πάντα ένα ζήτημα. Τις περισσότερες φορές δεν πρέπει να ξέρουμε πώς να διαγράψουμε όλες τις φωτογραφίες από το iPhone μας ή να αφαιρέσουμε φωτογραφίες από το iPhone για να προστατεύσουμε το απόρρητό μας. Αλλά μερικές φορές, οι άνθρωποι θέλουν να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες από το iPhone τους μαζί με τις άλλες προσωπικές τους πληροφορίες επειδή θέλουν να δώσουν το τηλέφωνο μακριά σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς του. Σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες που πραγματικά χρειάζονται είναι πώς να σκουπίσετε ένα iPhone. Για το λόγο αυτό, αυτή η ανάρτηση θα καλύψει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες σε ένα iPhone και πώς να διαγράψετε και να επαναφέρετε το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Πώς να Διαγραφή όλων των φωτογραφιών από το iPhone

Αν χρειαστεί να καθαρίσετε τις φωτογραφίες για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων ή αν θέλετε απλώς να ελευθερώσετε χώρο στο iPhone σας, μπορείτε να διαγράψετε σχετικά γρήγορα όλες τις φωτογραφίες από το iPhone σας χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία. Αυτό θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε φωτογραφίες από το iPhone σε μια βιασύνη χωρίς να τους επιλέξετε μία προς μία για να διαγράψετε. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες από το iPhone σας:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες.
  • Επιλέξτε την καρτέλα "Άλμπουμ" στο κάτω μέρος.

  • Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, επιλέξτε το λεύκωμα Όλες οι φωτογραφίες. Εάν δεν χρησιμοποιείτε iCloud Photo Library, επιλέξτε Camera Roll.
  • Στη συνέχεια θα χρειαστεί να πατήσετε Επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία.

  • Πάρτε τον αντίχειρα σας και επιλέξτε μια φωτογραφία, στη συνέχεια, χωρίς να σηκώνετε τον αντίχειρά σας προς τα αριστερά.
  • Αφήστε τον αντίχειρά σας σε επαφή με την οθόνη ενώ πατάτε το ρολόι στο επάνω μέρος της οθόνης.

Αυτό το τέχνασμα θα σας επιτρέψει να επιλέξετε πάνω από χίλιες φωτογραφίες για να διαγράψετε ταυτόχρονα. Αν δεν μπορείτε να το κρεμάσετε, μπορείτε επίσης να σύρετε το δάκτυλό σας ξεχωριστά κατά μήκος των φωτογραφιών μέχρι να επιλέξετε όλα αυτά. (Αυτό απαιτεί την εγκατάσταση του iOS 10 ή νεότερου στο iPhone σας.)

  • Αφού επιλέξετε όλες τις εικόνες που θέλετε να διαγράψετε, αγγίξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην κάτω αριστερή γωνία.
  • Βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώσατε τη διαδικασία οριστικής διαγραφής όλων των φωτογραφιών από το iPhone σας επιστρέφοντας σε άλμπουμ και ανοίγοντας το άλμπουμ που διαγράφηκε πρόσφατα και πατώντας διαγραφή όλων στην κάτω αριστερή γωνία. Διαφορετικά, οι φωτογραφίες σας θα παραμείνουν στο iPhone σας για άλλες 30 ημέρες.

Πώς να σκουπίσετε ένα iPhone

Εάν προσπαθείτε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες από το iPhone σας επειδή θέλετε να σκουπίσετε ένα iPhone, βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών, των επαφών ή των εφαρμογών σας προτού ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία. μόλις σβήσετε ένα iPhone θα διαγράψει φωτογραφίες από το iPhone, θα καθαρίσει το iPhone και θα διαγράψει τα πάντα. Αυτό είναι υπέροχο αν είναι σκόπιμο, όχι τόσο πολύ αν χρειαστείτε αυτά τα πράγματα στο μέλλον!

Μπορείτε να σκουπίσετε ένα iPhone και ταυτόχρονα να αφαιρέσετε φωτογραφίες από το iPhone χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία.

  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις.

  • Πατήστε Γενικά.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Επαναφορά.

  • Επιλέξτε Διαγραφή Όλου Περιεχομένου και Ρυθμίσεων.
  • Στη συνέχεια, για να επιβεβαιώσετε, επιλέξτε "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" και "Διαγραφή" ή "Διαγραφή τώρα" (εάν έχετε ήδη δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για το iPhone σας).

Γιατί πρέπει να διαγράψετε και να επαναφέρετε το iPhone σας πριν από την πώληση ή την παράδοση μακριά

Ίσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να καθαρίσετε το iPhone πριν το στείλετε σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας. Ίσως να νομίζετε ότι είναι περίεργο να διαγράφετε φωτογραφίες από το iPhone αν πρόκειται απλά για κάποιον που γνωρίζετε ή εμπιστεύεστε. Ένας από τους κύριους λόγους που θα πρέπει πάντα να διαγράψετε και να επαναφέρετε το iPhone πριν το πωλήσετε ή να το περάσετε σε έναν φίλο σας είναι να διασφαλίσετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή.

Τα προσωπικά σας στοιχεία αποθηκεύονται στο iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων ό, τι από τα sites που αγοράζετε με το ιστορικό περιήγησης και τις εικόνες. Αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ασφαλή με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας, αλλά αν το τηλέφωνο κλαπεί από αυτά ή τελικά το μεταβιβάσουν σε κάποιον άλλο, μπορεί να μην είστε τόσο ασφαλείς.

Η παραπάνω διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη. Εξασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας είναι καθαρό, ώστε να κατευθύνεται προς τον νέο ιδιοκτήτη του. Κάντε το μέρος σας για να προστατεύσετε την ψηφιακή σας ταυτότητα και φροντίστε να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες από το iPhone σας πριν την πώληση. Καθαρίστε ένα iPhone για τους φίλους και την οικογένειά σας για να αποφύγετε συγχρονισμό και προβλήματα συνδεσιμότητας! Το iPhone μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστεί με δύο ταυτότητες αποθηκευμένες σε ένα τηλέφωνο. Μπορεί να έχετε αναβαθμίσει και να συνδεθείτε σε ένα νέο τηλέφωνο, αλλά οι επαφές και οι εικόνες σας ενδέχεται να αρχίσουν να εξαφανίζονται όταν ο φίλος σας ή μέλος της οικογένειάς σας διαγράφει αυτό που θεωρεί ότι είναι παλιές ή άχρηστες πληροφορίες. Επειδή το iCloud λειτουργεί για να διατηρεί τις πληροφορίες σας ενημερωμένες σε όλες τις συσκευές, θα εξακολουθείτε να έχετε πληροφορίες που ωθούνται προς και από τη συσκευή, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για εσάς και τον ιδιοκτήτη του νέου τηλεφώνου.