Πώς να αποκλείσετε τους ανθρώπους στο Facebook Ποιοι δεν είναι οι φίλοι σας

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου στο λογαριασμό σας στο Facebook, τα άτομα που δεν είναι φίλοι σας θα μπορούν να βλέπουν το χρονοδιάγραμμά σας και να σας αρέσουν, να σχολιάζουν ή να σας στέλνουν μήνυμα. Αλλά ίσως υπάρχει κάποιος που δεν είστε φίλοι του Facebook με τους οποίους προτιμάτε να μην έχετε τη δυνατότητα να δείτε το προφίλ σας ή να επικοινωνήσετε μαζί σας. Λοιπόν, μπορείτε ακόμα να αποκλείσετε εύκολα αυτό το άτομο. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε άτομα στο Facebook που δεν είναι φίλοι σας.

Για να γινει αυτο:

  • Βρείτε τον χρήστη Facebook που θέλετε να αποκλείσετε.

  • Επισκεφτείτε το προφίλ τους.

  • Πατήστε Περισσότερα.

  • Επιλέξτε Μπλοκάρισμα.

Υπάρχει ένας δεύτερος τρόπος που μπορείτε να μπλοκάρει κάποιον επίσης. Για να γινει αυτο:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πατήστε Περισσότερα στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Συντομεύσεις απορρήτου.

  • Πατήστε Πώς μπορώ να εμποδίσω κάποιον να με ενοχλεί;

  • Πληκτρολογήστε το όνομα ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Πατήστε Αποκλεισμός.

Όταν αποκλείετε κάποιον, δεν θα μπορούν να δουν τα πράγματα που δημοσιεύετε στο χρονικό σας πλαίσιο, να σας επισημάνουμε, να σας προσκαλέσουμε σε συμβάντα ή ομάδες, να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί σας ή να σας προσθέσουμε ως φίλο. Θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να δουν τα σχόλια που δημοσιεύετε στις ομάδες στις οποίες είστε και οι δύο αμοιβαία μέρος.